Camera cu jucarii

Cum imi aleg simpaticele jucarii din plus

Prima mare jucarie a fost un ursulet din plus care facea nani odata cu mine, se trezea odata cu mine si papa laptic neaparat odata cu mine. Altfel eram tare mofturos la masa. Cu ursuletul sunt prieten bun, imi place ca e moale si pufos, in plus ma si asculta, sta colo unde il pun, dar mami e de alta parere. De cate ori mergem la cumparaturi sta o groaza de timp pentru a alege jucaria din plus potrivita. Sa vedeti ce descoperire a facut!

Baby and mother with teddy bear

Se pare ca jucariile din plus absorb cantitati uriase de praf, un mediu ideal pentru dezvoltarea unor insecte microscopice. Daca nu ma crezi, ia o jucarie de plus, scutur-o biiine de cateva ori, siiigur vei zari un norisor de praf gata sa aduca alergii de tot soiul sau vreun astm bronsic.

Toys in Child's Cradle

Dar ce e de facut? Ca mie imi plac tare mult jucariile acestea, iar mami are o solutie.girafa_sophie_bumbac_1

Le cerceteaza cu atentie la magazin, citeste etichetele pentru a vedea daca au vopsele chimice sau vopsele naturale, cele din urma fiind cele mai indicate pentru ca sunt tentat sa mai si gust din ursulet. Castiga jucariile din bumbac 100% organic atat in interior cat si in exterior. Ele sunt colorate cu vopsele ecologice, sigure pentru bebelusi. Sunt preferate si cele care se pot spala si care au risc de alergie mic.

Hispanic woman working and holding baby daughter

Cum va spuneam, joaca cu ursuletii si girafele din plus este grozava, dar este nevoie de supravegherea lui mami, care ma atentioneaza sa nu bag jucaria in gura.

De multe ori nu se prea intelege cu mine si cand pleaca la bucatarie, hatz mai gust din ele. Doar ca jucariile mele fac baita in fiecare saptamana si sunt depozitate intr-un cos departe de praf.

Mother and baby playing with teddy bear

Mami imi alege jucarii potrivite ca dimensiune, nici foarte mici (ca nu cumva sa le inghit), dar nici foarte mari (ca sa nu intre la masina de spalat), astfel are controlul igienei.

Cu temele facute, pregateste-te pentru jucariile din plus de la Iepuras! 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

You may also like...

Leave a Reply